تازه‌ها

گرامیداشت زادروز فریدون شهبازیان و رونمایی از «پاییزان»

۲۱ خرداد ۱۴۰۴

گرامی‌داشت هشتادوسومین زادروز فریدون شهبازیان برگزار شد

به همت کانون آهنگسازان سینمای ایران و سال‌نوای موسیقی ایران، مراسم گرامیداشت هشتاد و سومین زادروزِ موسیقی‌دان و آهنگساز فقیدِ ایران، زنده‌یاد «فریدون شهبازیان»، ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴، تحت عنوان «نغمه‌های نقره‌ای ۴»، در خانه سینما برگزار شد.
در این مراسم که اجرای آن را محمدمهدی گورنگی، آهنگساز، مدرس موسیقی و مدیر اجرایی «سال‌نوای موسیقی ایران» بر عهده داشت، از بازنویسیِ قطعه‌ی «پائیزان» به آهنگسازی فریدون شهبازیان با شعر جواد مجابی و خوانندگی حمید غلامعلی که توسط مهران اکرمی برای ارکستر بازنویسی شده است، رونمایی شد. این اثر به تهیه‌کنندگی، نوازندگی ویلن و ویولا علی جعفری پویان و ویلنسلِ کریم قربانی، برای گرامی‌داشت زادروزِ زنده‌یاد فریدون شهبازیان، تولید شده است. 


محمدمهدی گورنگی در ابتدای مراسم ضمن خوش‌آمدگویی به حضار، با بیان این‌که امروز زادروز «کیان» نیز هست، از مهمانان تقاضا کرد تا برای زادروزِ «فرزند ایران» و «فریدون شهبازیان» دست بزنند. او یادآور شد که از ۲۲ دی ۱۴۰۳ که «روح مهربان و هنرمند استاد شهبازیان، دیگر تابِ این زمین و زمانِ زخمی را نیاورد و در نور و نوای همیشگی ساکن شد، ۱۵۱ روز می‌گذرد» او تأکید کرد که ۱۵۱ روز است که موسیقی ایران یکی از ستون‌های استوارش را از دست داده، اما آثار فریدون شهبازیان تا همیشه در تاریخ این سرزمین ماندگار خواهد بود.

در بخش بعدی برنامه؛ ویدئویی به همراه تصاویر حضور فریدون شهبازیان در سال‌های گذشته، در کانون آهنگسازان سینمای ایران پخش شد که با قطعه‌ی «راپسودی برای سنتور و ارکستر» اثر فریدون شهبازیان همراه شده بود.
همچنین ویدئو و گفتگوی زنده‌یاد فریدون شهبازیان با وبسایت «موسیقی ما» به نمایش گذاشته شد که محمدمهدی گورنگی ضمن ابراز تأسف از توقفِ مراسمِ مستقلِ «جشن موسیقی ما» از دست‌اندرکاران این مرکز هنری قدردانی کرد.


پس از آن، ستار اورکی به نمایندگی از کانون آهنگسازان سینما، طی سخنانی، ضمن تشکر از حاضران، به اهمیت و جایگاه هنری زنده‌یاد فریدون شهبازیان پرداخت و تأکید کرد که آهنگسازان نسلِ معاصر موسیقی ایران، یا مستقیم و یا غیر مستقیم، شاگرد این هنرمند بوده‌اند و عنوان کرد که من با وجود این‌که شاگرد مستقیم ایشان نبوده‌ام اما آثار ایشان برایم الهام‌بخش بوده و از آنان بهره‌‌های فراوان برده‌ام. او همچنین افزود: «استاد شهبازیان جزو هنرمندان تکرارنشدنی‌ است، او در چنین جایگاه والای موسیقی از هنرمندان جوان تعریف، حمایت و یک شور و نشاطی را در میان آنان ایجاد می‌کرد.»

مزدا انصاری، آهنگساز و نوازنده پیانو نیز در این مراسم به سخنرانی پرداخت. او از ویژگی‌های نیکوی زنده‌یاد فریدون شهبازیان سخن گفت و تأکید کرد که این هنرمندِ فقید برای جوانان اهمیت ویژه قائل بود.
او گفت که در کودکی، آثار مجموعه گل‌ها در رادیو را ضبط می‌کردم. اولین بار وقتی مجموعه ماندگار گل‌های ۷۷ از آقای شهبازیان؛ همان اثر «پرکن پیاله را» با صدای استاد محمدرضا شجریان شنیدم، تأثیر بسیاری گرفتم. او افزود که سال‌ها بعد؛ در دهه ۱۳۷۰ نخستین اثرش با حمایتِ فریدون شهبازیان، در شورای آهنگسازان صدا و سیما تولید شده است. مزدا انصاری همچنین از قطعه‌ای با نام «فانتزی برای ویلن و پیانو» به آهنگسازی مسعود پورفرخ سخن گفت که ویلن این اثر را فریدون شهبازیان به همراه پیانوی سهیلا شادمند، در سال ۱۳۵۰ اجرا کرده است.
در ادامه این اثر برای حضار پخش شد.


پس از آن، محمدمهدی گورنگی عنوان کرد که نام فریدون شهبازیان برای من سمبلِ اقتدار و شکوه و شرافت است. وی ادامه داد؛ «استاد شهبازیان در زمانی که باید، در جای درستِ تاریخ، در کنار مردمش ایستاد و حاضر به انجام هر کاری نشد.» او تأکید کرد؛ «فریدون شهبازیان به من و خیلی‌ها آموخت که هنرمند در هر جایگاهی که هست اگر از استقلال فکری و هنری فاصله بگیرد، رو به افول و خاموشی خواهد گذاشت، او به ما آموخت که هیچ‌وقت برای با مردم بودن و مراقبت از شرافتِ هنری و انسانی دیر نیست و به خصوص در سال‌های آخر، مستقل‌بودن را زندگی می‌کرد و می‌آموخت.»

بخش بعدی برنامه، رونمایی از بازنویسیِ قطعه‌ی «پائیزان» بود که با تصاویری از این هنرمند همراه شده بود. این ویدئو با تدوین هومن خواجه‌نوری و تهیه‌کنندگی وحید موسائیان تولید شده است.
پس از پخش این اثر با صدای حمید غلامعلی، این هنرمند بر روی صحنه حاضر شد و متذکر شد که؛ درباره استاد فریدون شهبازیان صحبت کردن بسیار سخت است. او از ویژگی‌های اخلاقی، تکنیکی و دقتِ بالای فریدون شهبازیان در زمینه‌ی موسیقی سخن گفت. او همچنین با ذکر خاطراتی از دهه ۱۳۶۰، از ضبط اولین اثرش با حضور و نظارت ضبطِ زنده‌یاد شهبازیان صحبت کرد.


او همچنین گفت: «به خاطر می‌آورم، سالی که این اثر را شنیدم، خیلی برایم جالب بود و گفتم که صدای این خواننده‌ را تاکنون نشنیدم و خیلی هم به دنبال خواننده اثر بودم و بعد متوجه شدم که آقای شهبازیان این اثر را خوانده است و حال جسارت کردم و اثری که قبلا خوانده شده بود را خواندم.

او تأکید کرد که «پائیزان» با صدای فریدون شهبازیان مانا و ماندگار است و اگر این اثر را اجرا کرده، برای گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی این هنرمند ارزشمند بوده است.

در ادامه، پس از پخش اثر بی‌کلامِ «پائیزان» بر روی تصاویر حضور فریدون شهبازیان در دوره‌های مختلفِ مراسم «سال‌نوای موسیقی ایران»، علی جعفری پویان، مدیر هنری سال‌نوا و تهیه‌کننده، نوازنده‌ی ویلن و ویولای این اثر، ضمن بیان خاطراتی، از ارتباط عاطفی و هنری با فریدون شهبازیان سخن گفت. او بر حساسیت و دقتِ بالای این هنرمند در هنگام ضبط استودیویی تأکید کرد و گفت در ۲۰ سالگی در ساخت موسیقی فیلم «هیوا» به عنوان نوازنده ویولن با آقای شهبازیان همکاری داشتم و ارتباط خیلی عمیقی میان ما شکل گرفت. اعتمادی که به من و دوستانم داشت، بسیار قابل احترام و ارزشمند بود که این همکاری هم ادامه داشت. او افزود؛ سعی کردیم تیتراژ پایانی فیلم «پاییزان» را با حساسیت‌هایی که آقای شهبازیان داشت، بازنویسی و اجرا کنیم و امیدوارم مورد قبول باشد.


او همچنین از تواضع فریدون شهبازیان سخن گفت که با وجود این‌که نوازنده‌ی بسیار حرفه‌ای ویلن بوده، اما هیچ‌وقت این مسأله را عنوان نمی‌کرد و از ما جوان‌ها دعوت می‌کرد تا در آثارش نوازندگی کنیم.

در ادامه‌ی مراسم، اثر «پائیزان» این‌بار با صدای فریدون شهبازیان، به همراهِ طرحِ پرتره‌‌ی این هنرمند که توسط هستی سراجی خلق شده است، برای حضار پخش شد.


پس از آن؛ ماهور موسائیان عکاس سینما و همسر زنده‌یاد فریدون شهبازیان، طی سخنانی اظهارداشت: این اثر را بسیار دوست دارم. سالی که آن اثر ساخته شد، برای تحصیل در دانشگاه تهران، به تهران آمده بودم، در فرصتی که داشتم سینما رفتم و فیلم «پاییزان» را دیدم و تیتراژ پایانی آن را هم گوش دادم، در آن زمان نمی‌دانستم که شهبازیان آن اثر را آهنگسازی و خوانده است، چند ماه بعد که با شهبازیان آشنا شدم، متوجه شدم که «پاییزان» را شهبازیان خوانده است، هیچ وقت به این موضوع اشاره نمی‌کرد و حتی نام خواننده آن هم در تیتراژ فیلم نیامده بود.
موسائیان گفت: شهبازیان در تمام این سال‌ها آثاری را خوانده بود و دوستشان داشت و فکر می‌کرد که خودش می‌تواند با احساس روان و بدون تکنیک آنها را اجرا کند و همیشه می‌گفت که خواننده نیست، آهنگساز است. از برگزارکنندگان این برنامه که با شرافت، با صداقت، خالصانه، بدون غرض، بدون بهره‌برداری و سوء استفاده از نام کسی، چنین برنامه‌ای را ترتیب دادید، قدردانی می‌کنم و امیدوارم همیشه باشید.


در بخش بعدی مراسم، مهران اکرمی که بازنویسی اثر «پائیزان» را برعهده داشته، طی سخنانی از همکاری‌های متعددِ خود با فریدون شهبازیان و حضور خود به عنوان دستیار آهنگساز در کنار این هنرمند سخن گفت و تأکید کرد که «پائیزان» باید با همان تنظیم استاد شهبازیان بازنویسی می‌شد و این امر اتفاق افتاد تا دوباره یکی از آثار ماندگار این هنرمند بزرگ شنیده شود.

در پایان مراسم، محمدمهدی گورنگی سخنان فریدون شهبازیان در پیام تصویری‌ سال ۱۴۰۱ او را بازخوانی کرد که در آن می‌گوید:
«آیا برای شما که در مقابل شرمندگی و بی‌پولی و برای حسرت یک زندگی معمولی غمیت دارید، مهم نیست که کودک زباله‌گرد و آرزوهایش چه می‌کند؟! آیا با جوانی که به خود جرأت می‌دهد که با شجاعت آواز بخواند و آرزوهایش را بیان کند، دستور بازداشت صادر می‌کنید؟! منصفانه است؟! ما کجای این جهان ایستاده‌ایم؟! برای بیانِ خواسته‌هامان چه باید بکنیم؟!»

گورنگی در ادامه ضمن سپاس از کامبیز باقری که عکاسی مراسم را بر عهده داشت و همچنین خانواده‌ی زنده‌یاد شهبازیان، ماهور موسائیان و وحید موسائیان، از تلاش‌های تمامی دست‌اندرکاران برنامه، به‌ویژه مهدی بزرگمهر، رضا خسروی، بهنام صبوحی، بیتا بهشتیان، مسعود عبدالرحمان،
و همچنین علی دهکردی، مینا جهانگیری، فرزانه رحمتی، طهمورث بیابانی و تمامی مسئولان و کارکنان خانه سینما، و نیز از خبرگزاری آنا، مرتضی حسینی و عباس تاجیکیار، قدردانی کرد.

در این آیین، شماری از هنرمندان موسیقی و سینما حضور داشتند، از جمله:
مهدی بزرگمهر، بیتا بهشتیان، علی صمدپور، علی دهکردی، وحید موسائیان، ماهور موسائیان، ناصر ایزدی، محمد نصرتی، رضا مرتضوی، آرمان موسی‌پور، مهیار علیزاده، آلبرت آراکلیان، ایمان جعفری پویان، مسعود عبدالرحمن، نیما جوان، میلاد موحدی، بهنام صبوحی، ویلیام نیری، محمد فرشته‌نژاد، سمیرا سلمانی لک، کامبیز باقری و …


 

 

based on 1 ratings

گرامیداشت هشتادوسومین زادروزِ فریدون شهبازیان برگزار می‌شود

۱۸ خرداد ۱۴۰۴

به همت «سال‌نوای موسیقی ایران» و «کانون آهنگسازان سینمای ایران» برگزار می‌شود:

«نغمه‌های نقره‌ای ۴»

گرامیداشت هشتادوسومین زادروزِ موسیقی‌دان و آهنگساز فقید ایران، زنده‌یاد فریدون شهبازیان

 

🔸همراه با رونمایی از بازآفرینی موسیقی فیلم «پاییزان»
موسیقی: فریدون شهبازیان
شعر: جواد مجابی
خواننده: حمید غلامعلی
بازنویسی برای ارکستر: مهران اکرمی
ویلن، ویولا: علی جعفری پویان
ویلنسل: کریم قربانی

با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر

🔸زمان: چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴، ساعت ۱۱ تا ۱۳
🔸مکان: خانه سینما، سالن سیف‌الله داد

🔸ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

عکاس: ماهور موسائیان
طراح پوستر: رضا خسروی

#پاییزان
#فریدون_شهبازیان
#زادروز_فریدون_شهبازیان

#کانون_آهنگسازان_سینمای_ایران
#سال_نوای_موسيقی_ايران

based on 1 ratings

مستندِ ویژه‌ی «نکوداشتِ افسانه و نازلی جهانگیری» منتشر شد

۶ خرداد ۱۴۰۴

مستندِ ویژه‌ی نکوداشتِ «افسانه جهانگیری» و «نازلی جهانگیری»، آیینِ هفتمین سال‌نوای موسیقی ایران

این مستند را در یوتیوب رسمی سال‌نوای موسیقی ایران و پلتفرم هاشور ببینید.
🔸یوتیوب رسمی سال‌نوای موسیقی ایران
🔸‏پلتفرم رسمی هاشور

همزمان با روز جهانی موسیقی (World Music Day)، هفتمین سال‌نوای موسیقی ایران با مدیریت هنری علی جعفری پویان و مدیریت اجرایی محمدمهدی گورنگی با حمایتِ بخشی از جامعه‌ی موسیقی ایران و مراکز فرهنگیِ خصوصی و مستقل، پس از وقفه‌ای ۳ ساله، در ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ در منظومه‌ی خِرَد تهران و با حضور هنرمندان سرشناس موسیقی برگزار شد.

در بخش نکوداشت این رویداد از نُه هنرمند برجسته‌ی موسیقی ایران؛ احمد پژمان، نوین افروز، رافائل میناسکانیان، مهران روحانی، محمدرضا درویشی، حمید متبسم، آذین موحد، افسانه جهانگیری، نازلی جهانگیری تجلیل به عمل آمد.

آنچه پیشِ روی شماست، مستندی شامل بخش‌های زیر است:
* ویدئو کلیپ خواهرانِ جهانگیری
* بیوگرافی افسانه جهانگیری و نازلی جهانگیری / گوینده: ساحل کریمی
* سخنان حسین علیزاده، مریم قره‌سو، علی مغازه‌ای
* اهدای تندیس و لوحِ سال‌نوا به افسانه جهانگیری و نازلی جهانگیری، با حضور علی جهاندار، مریم قره‌سو، علی مغازه‌ای و حسین علیزاده

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

تولید محتوا و ویدئوها: گروه هنری آما Amaartgroup
کارگردان هنری: علیرضا صفرنژاد
کارگردان تلویزیونی: امیررضا رعیتی
مدیر تصویربرداری: مهرداد مجاوری
دستیاران فیلمبردار: علی اسلامی، مهدی عبدی
پشتیبانی نشر: جواد صفری
مدیریت عکس: کامبیز باقری
پرتره خواهران جهانگیری: محمد خداداداش
طراح گرافیک: سوگل ضامنی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

سال‌نوای هفتم با حمایتِ:

گالری نوای کلاویه
شرکت انرژی موتور
گروه درختکاری بـازدم
کتاب اردیبهشت
مؤسسه فرهنگی هنری آفرینش
فروشگاه موسیقی نوا
دپارتمان موسیقی مجتمع آموزشی بین‌المللی مهرتابان
گروه فرهنگی MBS امارات متحده عربی
خانه هنر خرد
خانه پایـور
مجموعهٔ شهر صدای پارسیان
نشر و پخش موسیقی جوان
پلتفرم هاشور
قنادی شیرین
‏Sonia Flower
‏K.B Photography
‏Maya Home
‏Mehrzad Event
‏Amaartgroup
‏Manuo Music

#افسانه_جهانگیری
#نازلی_جهانگیری
#خواهران_جهانگیری
#موسیقی_قشقایی
#موسیقی_استان_فارس
#موسیقی_نواحی_ایران

 

#سالنوا
#سال_نوا
#سال_نوای_موسيقی_ايران
#هفتمین_سالنوای_موسیقی_ایران
#مستندهای_سالنوای_موسیقی_ایران

 

based on 1 ratings

مستندِ ویژه‌ی آیین‌های «نشان»، «یادنشان» و «یادبود» هفتمین سال‌نوای موسیقی ایران

۹ خرداد ۱۴۰۴

مستندِ ویژه‌ی آیین‌های «نشان»، «یادنشان» و «یادبود» هفتمین سال‌نوای موسیقی ایران

این مستند را در یوتیوب رسمی سال‌نوای موسیقی ایران و پلتفرم هاشور ببینید.
🔸یوتیوب رسمی سال‌نوای موسیقی ایران
🔸‏پلتفرم رسمی هاشور

همزمان با روز جهانی موسیقی (World Music Day)، هفتمین سال‌نوای موسیقی ایران با مدیریت هنری علی جعفری پویان و مدیریت اجرایی محمدمهدی گورنگی با حمایتِ بخشی از جامعه‌ی موسیقی ایران و مراکز فرهنگیِ خصوصی و مستقل، پس از وقفه‌ای ۳ ساله، در ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ در منظومه‌ی خِرَد تهران و با حضور هنرمندان سرشناس موسیقی برگزار شد.

آنچه پیشِ روی شماست، مستندی شامل بخش‌های زیر است:
ادای احترام به جایگاه هنری عباس ظهیرالدینی/ بیوگرافی/ اجرای Nucturn اثر Tchaikovsky، ویلنسل: عباس ظهیرالدینی، پیانو: مینو فروزش
سخنرانی محمدمهدی گورنگی، مدیر اجرایی سال‌نوای موسیقی ایران در آیینِ هفتمین سال‌نوای موسیقی ایران
بخش «نشانِ سال‌نوای موسیقی ایران» با حضور رحیم ناحی، بهرام جمالی، علی جعفری پویان و سودابه سالم. / اهدای «نشان» به انجمن فیلارمونیک ایران، خانه هنر خرد، انتشارات پارت و مجموعه شهر صدای پارسیان
بخش «یادبود»، کلیپ یادبود هنرمندان درگذشته‌ی موسیقی/ رونمایی از پوسترِ ویژه‌ و اختصاصی زنده‌یادان مصطفی کمال پورتراب، والودیا تارخانیان، محمدتقی مسعودیه، هرمز فرهت، فرامرز پایور، امیراشرف آریان‌پور و گلنوش خالقی، رونمایی و به همراهِ اهدای «لوح یادبودِ سال‌نوا» به خانواده‌های این هنرمندان با حضور هومن دهلوی و مزدا انصاری
بخش «یادنشانِ سال‌نوای موسیقی ایران». رونمایی از یادنشانِ زنده‌یادان داود جعفری‌امید ، امیرتیمور پورتراب، علی اکبرپور، محمد اسماعیلی، منوچهر اسلامی، حسن ناهید، محسن افتاده، محمود جعفری، جمشید عندلیبی، مینو افتاده، حسین زمان، امیرفرشید رحیمیان ، لیلی افشار، آیدین الفت و پورنگ پورشیرازی و اهدای لوح یادبود به خانواده‌ی این هنرمندان، با حضور ناصر رحیمی، جهانشاه صارمی، علی موثقی و محمدمهدی گورنگی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

تولید محتوا و ویدئوها: گروه هنری آما Amaartgroup
کارگردان هنری: علیرضا صفرنژاد
کارگردان تلویزیونی: امیررضا رعیتی
مدیر تصویربرداری: مهرداد مجاوری
دستیاران فیلمبردار: علی اسلامی، مهدی عبدی

پشتیبانی نشر: جواد صفری
مدیریت عکس: کامبیز باقری
طراح گرافیک: سوگل ضامنی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

سال‌نوای هفتم با حمایتِ:

گالری نوای کلاویه
شرکت انرژی موتور
گروه درختکاری بـازدم
کتاب اردیبهشت
مؤسسه فرهنگی هنری آفرینش
فروشگاه موسیقی نوا
دپارتمان موسیقی مجتمع آموزشی بین‌المللی مهرتابان
گروه فرهنگی MBS امارات متحده عربی
خانه هنر خرد
خانه پایـور
مجموعهٔ شهر صدای پارسیان
نشر و پخش موسیقی جوان
پلتفرم هاشور
قنادی شیرین
Sonia Flower
K.B Photography
Maya Home
Mehrzad Event
Amaartgroup
Manuo Music

#سالنوا
#سال_نوا
#سال_نوای_موسيقی
#سال_نوای_موسيقی_ايران
#هفتمین_سال_نوای_موسیقی_ایران

based on 1 ratings

مستندِ ویژه‌ی «نکوداشتِ آذین موحد» منتشر شد

۲ خرداد ۱۴۰۴

مستندِ ویژه‌ی «نکوداشتِ آذین موحد»، آیینِ هفتمین سال‌نوای موسیقی ایران

این مستند را در یوتیوب رسمی سال‌نوای موسیقی ایران و پلتفرم هاشور ببینید.
🔸یوتیوب رسمی سال‌نوای موسیقی ایران
🔸‏پلتفرم رسمی هاشور

همزمان با روز جهانی موسیقی (World Music Day)، هفتمین سال‌نوای موسیقی ایران با مدیریت هنری علی جعفری پویان و مدیریت اجرایی محمدمهدی گورنگی با حمایتِ بخشی از جامعه‌ی موسیقی ایران و مراکز فرهنگیِ خصوصی و مستقل، پس از وقفه‌ای ۳ ساله، در ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ در منظومه‌ی خِرَد تهران و با حضور هنرمندان سرشناس موسیقی برگزار شد.

در بخش نکوداشت این رویداد از نُه هنرمند برجسته‌ی موسیقی ایران؛ احمد پژمان، نوین افروز، رافائل میناسکانیان، مهران روحانی، محمدرضا درویشی، حمید متبسم، آذین موحد، افسانه جهانگیری، نازلی جهانگیری تجلیل به عمل آمد.

آنچه پیشِ روی شماست، مستندی شامل بخش‌های زیر است:
* بیوگرافی آذین موحد / گوینده: ساحل کریمی
* اجرای «پاساكايل (Passacaille)» براى دوئت فلوت و ريكورد. اثر ژاک مارتین هُتِتر(Jacquez Martin Hotteterre)/نوازندگان: فرهود بیگلربیگی: ريكوردر، آرتاشس گريگوريان: فلوت
* سخنان وارطان ساهاکیان، آرمان نوروزی، حسین علیزاده، محمدرضا فیاض، مریم قره‌سو
* اهدای تندیس و لوحِ سال‌نوا به آذین موحد، با حضور مجید سینکی و یاسمن کیمیاوی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

تولید محتوا و ویدئوها: گروه هنری آما Amaartgroup
کارگردان هنری: علیرضا صفرنژاد
کارگردان تلویزیونی: امیررضا رعیتی
مدیر تصویربرداری: مهرداد مجاوری
دستیاران فیلمبردار: علی اسلامی، مهدی عبدی
پشتیبانی نشر: جواد صفری
مدیریت عکس و پرتره آذین موحد: کامبیز باقری
طراح گرافیک: سوگل ضامنی

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

سال‌نوای هفتم با حمایتِ:

گالری نوای کلاویه
شرکت انرژی موتور
گروه درختکاری بـازدم
کتاب اردیبهشت
مؤسسه فرهنگی هنری آفرینش
فروشگاه موسیقی نوا
دپارتمان موسیقی مجتمع آموزشی بین‌المللی مهرتابان
گروه فرهنگی MBS امارات متحده عربی
خانه هنر خرد
خانه پایـور
مجموعهٔ شهر صدای پارسیان
نشر و پخش موسیقی جوان
پلتفرم هاشور
قنادی شیرین
‏Sonia Flower
‏K.B Photography
‏Maya Home
‏Mehrzad Event
‏Amaartgroup
‏Manuo Music

#آذین_موحد

#سالنوا
#سال_نوا
#سال_نوای_موسيقی_ايران
#هفتمین_سالنوای_موسیقی_ایران
#مستندهای_سالنوای_موسیقی_ایران

based on 1 ratings

شنبه - ۳۱ خرداد - ۱۴۰۴

ورود اعضا